Nieuw in Nederland: Koninck

11-07-2017

Nick Chen, oprichter van Koninck presenteerde deze week zijn nieuwe collectie met gordijn-, meubelstoffen en textielwandbekleding bij Wilhelmine van Aerssen Agenturen. Zijn merk maakte al naam in Azië, maar richt zich nu ook op zijn thuismarkt Nederland.


In China, Japan, Taiwan en Zuid-Korea is het Nederlandse Koninck al bekend en sinds dit jaar doen ook Oost-Europese landen als Polen en Rusland mee. Bij Wilhelmine van Aerssen Agenturen presenteert Nick Chen van Koninck zijn rijke collectie genaamd Royal Weaves Collection, voor het eerst in Nederland. De bedrijven delen een passie en waardering voor mooie stoffen. 'We weten dat er in Nederland een groeiende groep liefshebbers van kwalitatieve, luxe, authentieke materialen is. Mooie stoffen die niet alleen aantrekkelijk zijn voor het oog, maar ook om aan te raken door hun zachtheid en tactiliteit.'

Exclusieve designs

De koninklijke en klassieke interieurstijl komt van ontwerpers die hun inspiratie halen uit paleizen, kastelen en villa's. De stoffen zijn van hoogwaardige Europese materialen. De velvet-trend vinden we terug in veel van de stoffen in de nieuwe collectie. Deze worden net als anderen jacquard geweven in textielfabrieken in West-Europa en zijn verkrijgbaar in veertien kleurgroepen. Bekijk hieronder een deel van de Royal Weaves Collection.