Kleurrijke geometrische tapijten

12-07-2017

Vorige week was de redactie aanwezig bij het Textile Trend Event 2017 bij Co van der Horst in Amstelveen. Hier gaven special guests een presentatie over hun inspiratie, ontwerpproces en collectie. Hieronder ook Fabrizio Cantoni van CC-Tapis en Mae Engelgeer, over hun eigen collecties en verse samenwerking: de collectie Bliss.

Mea Engelgeer is flink op dreef, we komen haar overal tegen in samenwerkingen met mooie merken: Auping, Beddinghouse, Fest... In Milaan lanceerde ze de samenwerking met CC-Tapis, een jong vloerkledenmerk bekend van Visioni en Rotazioni in samenwerking met Patricia Urquiola. Engelgeer begon met rechte grafische lijnen, overgaand in krachtige en ronde vormen. Met de speelsheid van de Memphis-beweging in haar achterhoofd, experimenteert ze met speelse kleuren en 3D-effecten. Dat alles zie je terug in collectie Bliss vol kleurrijke ronde vormen en grafische effecten. De in Nepal handgeknoopte tapijten zijn volgend Engelgeer juwelen voor je ruimte.

Shop-in-shop bij Co van der horst

De eerste shop-in-shop van CC-Tapis in Nederland werd geopend tijdens het Textile Trend Event bij Co van der Horst. Hier is onder andere de Bliss-collectie verkrijgbaar, maar ook andere collecties van CC-Tapis zoals de Urquiola Aesthetic. Co van der Horst is een familiebedrijf met passie voor textiel en weet altijd kwalitatieve collecties samen te stellen. Voor nieuwe collecties bezoeken ze internationale stoffenbeurzen en wordt het modebeeld op de voet gevolgd.

SHOPTIP: WEEKEND INTERIOR SALES

Naast titels werken afbeelding secties ook geweldig bij het splitsen van de inhoud op de juiste plaatsen. Belangrijkste onderdelen van je blogbericht kan je scheiden door een afbeelding wat overeenkomt met een bepaalde onderwerp.

Onder andere Hay, Edha en heel wat andere merken.

et viel ons op dat er dit weekend en komende week bij veel interieurwinkels mooie kortingen of outlet verkoop is. Dat wilden we jullie niet onthouden! Ben je nog op zoek naar iets voor je huis? Een mooie stoel, accessoires of een stijlvolle bank? Neem een kijkje bij deze winkels!