Nieuws

Wie heeft nog woonmagazines nodig als je Pinterest hebt? Virtueel bladeren door die eindeloze bron aan wooninspiratie op het internet is een verslavende bezigheid van menig interieurliefhebber. Pinterest heeft dan ook een prima zicht op wat populair is in de hippe huiskamer, en vat de opvallendste trends van 2017 voor ons samen.

Het Deense ontwerpersduo HAY, dat bekend staat om hun eenvoudige, functionele en esthetische producten lanceert een nieuwe collectie in samenwerking met Ikea. De YPPERLIG collectie zit vol tijdloze basics die zijn aangepast aan de moderne wensen en behoeften. Naast de meubels heeft ook de iconische blauwe Ikea tas een metamorfose gekregen.

Vorige week was de redactie aanwezig bij het Textile Trend Event 2017 bij Co van der Horst in Amstelveen. Hier gaven special guests een presentatie over hun inspiratie, ontwerpproces en collectie. Hieronder ook Fabrizio Cantoni van CC-Tapis en Mae Engelgeer, over hun eigen collecties en verse samenwerking: de collectie Bliss.

Nick Chen, oprichter van Koninck presenteerde deze week zijn nieuwe collectie met gordijn-, meubelstoffen en textielwandbekleding bij Wilhelmine van Aerssen Agenturen. Zijn merk maakte al naam in Aziƫ, maar richt zich nu ook op zijn thuismarkt Nederland.

INTERIEUR STUDIO, Camberg 15, Ninove
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin