Vouwgordijnen

Resultaten voor Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Vouwgordijnenes, ook wel American stores genoemd zijn al jaren dé raamdecoratie bij uitstek. Door hun strakke lijn zijn ze geknipt voor moderne interieurs. In een klassiekere woonomgeving worden ze eventueel gecombineerd met overgordijnen. De prachtige luxieuse stoffen uit ons aanbod vouwgordijnen maken het u niet gemakkelijk om een keuze te maken. De collectie omvat een uitgebreid gamma van kleuren, stofkwaliteit en transparantie. Bovendien zijn onze stoffen eveneens geschikt voor overgordijnen en ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.
We beschikken ook over een ruim gamma van voeringsstoffen, lichtbeschermend, geluiddempend en totaal verduisterend.

Vouwgordijn ' Online Vouwgordijnen ' Raamdecoratie.com

Wil jij een romantische, klassieke of juist huiselijke sfeer creëren? Dan zijn vouwgordijnen iets voor jou! Vouwgordijnen hebben horizontale vouwen in de stof, waardoor ze zich niet oprollen, maar opvouwen. Met een bedieningskoord of -ketting, bepaal je zelf de lichtinval en het zicht naar buiten. Vouw je het gordijn op, dan heb je optimaal lichtinval en zicht naar buiten. Vouw je het gordijn uit, dan kun je genieten van privacy. Vouwgordijnen zijn er in verschillende stofsoorten, van transparante stoffen tot verduisterende stoffen. Welke kies jij?

Vouwgordijn kopen? Bekijk meteen onze vouwgordijnen 

Vouwgordijnen koop je óók bij Leen Bakker. Ben je op zoek naar een linnenlook of een verduisterend vouwgordijn? Bekijk ons assortiment en koop je favoriet!

Veneta Raamdecoratie

Bent u op zoek naar vouwgordijnen? Veneta heeft als nr.1 specialist al meer dan 1.000.000+ ramen bekleed! De Panache collectie bestaat uit vouwgordijnen met een fantastische mix van trendy kleuren, natuurlijke stoffen en diverse motieven. De opties voor afwerking maken uw gordijnen echt uniek. Zo bepaalt u bij een vouwgordijn zelf de bedieningslocatie en het type ketting. Daarnaast kunt u ook kiezen uit raamdecoratie gordijnen met een lichtdoorlatende (transparante) of verduisterende voering.

Over elektrische vouwgordijnen - Somfy

Vouwgordijnen hebben een aantrekkelijk klassiek uiterlijk, dat goed past in zowel moderne als traditionele huizen. De grote horizontale plooien worden netjes opgevouwen wanneer u de gordijnen ophaalt.

Waarom elektrische vouwgordijnen?

Perfect voor het filteren van licht

Vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in tal van lichtfilterende stoffen, van verduisterend tot doorschijnend. Met de afstandsbedieningen van Somfy kunt u de lichtinval in uw huis eenvoudig aanpassen aan uw wensen.

  • Vouwgordijnen hebben een aantrekkelijk geplooid uiterlijk
  • De elektrische bediening zorgt ervoor dat de stof gelijkmatig wordt opgevouwen
  • Ruime keuze aan stoffen en doorschijningsniveaus

Geschikt voor grote ramen

Omdat vouwgordijnen vaak worden gebruikt voor grotere ramen, biedt een oplossing met motor u veel gemak: u opent en sluit de gordijnen met één druk op de knop.

  • Meer gemak door de afstandsbediening
  • Voeg sensors of timers toe om uw gordijnen automatisch te bedienen
  • De 'my'-toets zet uw vouwgordijnen in een favoriete stand

Vouwgordijnen ' Winsol

Met hun eigentijdse uitstraling en vorm zorgen vouwgordijnen ervoor dat ze een populaire vorm van raamdecoratie zijn voor de woning. De perfecte combinatie van verduisteren en regelen van de privacy zorgt voor een leuke beleving binnenshuis.

Ook bieden we onze collectie vouwgordijnen aan als geconfectioneerde gordijnstof, waardoor je ze perfect kan combineren met onze vouwgordijnen.

Laat je adviseren in onze showroom en creëer unieke gordijnen op maat van je ramen.

INTERIEUR STUDIO, Camberg 15, Ninove
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin